Doorgaan naar inhoud
Levering door heel Nederland Vanaf 600kg geen verzendkosten Minimumorder 250kg Vers van de fabrikant Volg ons
Levering door heel Nederland Vanaf 600kg geen verzendkosten Minimumorder 250kg Vers van de fabrikant Volg ons

Werkwijze

Op Vleesveevoer.nl kunt u via de rubrieken of via de zoekfunctie naar het artikel van uw keuze. Door rechtsboven op de winkelwagen te klikken, ziet u een overzicht van uw bestelling.

Levermoment en uitlevering
Wij hanteren een doorlooptijd van 2 a 3 werkdagen. De goederen worden door een transportbedrijf uitgeleverd. De vrachtauto’s beschikken NIET over een kooiaap. Uw erf dient dus goed en egaal verhard te zijn. Zand, gras of kiezels zijn niet begaanbaar voor deze pompwagen. De vrachtauto’s lossen de pallet(s) met een laadklep en pompwagen. De bestelling wordt op een houten wegwerp pallet geleverd. De toegang tot de opslag moet 2,5m breed en 2,5m hoog zijn om het voer binnen te kunnen neer zetten. De pallets zijn voorzien van afdekfolie maar dit is geen waterdichte verpakking. U bent er zelf verantwoordelijk voor dat ze bij ontvangst op een droge plek worden opgeslagen. Wij leveren binnen heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. 
Indien wij (om praktische redeneren) wel op een statiegeld pallet (zoals europallet) leveren, wordt deze niet in rekening gebracht.

Afhalen van goederen bij Voerwaarts BV is ook mogelijk. Zie AFHALEN

Hygiëne
Voerwaarts levert uw bestelling uit op wegwerppallets met een landelijk opererende vervoerder. Dit heeft voor u het voordeel dat een pallet niet eerder op een ander agrarisch bedrijf is geweest, iets wat bij statiegeldpallets wel gebeurd. De vrachtauto die de goederen komt uitleveren levert allerlei artikelen in uw regio af, hierdoor is de kans dat de vrachtauto die dag op een ander agrarisch bedrijf is geweest zeer klein. Dit heeft voor u extra voordelen om de kans op ziekteinsleep te minimaliseren. 

Bedrijfsgegevens
Bij het afronden van uw bestelling vragen wij o.a. naar uw Bedrijfsregistratienummer (BRS-nummer van RVO) en Uniek Bedrijfsnummer (UBN). Zorg ervoor dat deze correct worden ingevuld. Het BRS nummer hebben wij nodig om de mineralengegevens van uw orders door te geven aan  ‘Rijksdienst voor Ondernemen Nederland' (voorheen Dienst Regelingen in Assen). Wij sturen u ook in januari mineralenoverzichten van het voorgaande jaar. Uw UBN nummer hebben wij nodig in geval van calamiteiten, bijvoorbeeld wanneer een leverancier een recall van zijn product uit moet voeren. I

Betaling
U betaalt op een veilige manier middels iDeal. De factuur van de zending ontvangt u per email vanaf het emailadres info@voerwaarts.nl in de week na levering via ons geautomatiseerde administratieprogramma. De factuur wordt als PDF-bestand als bijlage in een email aan u verstuurd. U dient deze zelf te printen voor uw eigen administratie.