Doorgaan naar inhoud
Levering door heel Nederland Vanaf 600kg geen verzendkosten Minimumorder 250kg Vers van de fabrikant Volg ons
Levering door heel Nederland Vanaf 600kg geen verzendkosten Minimumorder 250kg Vers van de fabrikant Volg ons

Waarom vleesveevoer.nl?

Vleesveevoer.nl biedt een breed assortiment stukgoed producten voor de optimale kalveropfok. Voerwaarts BV is het bedrijf achter Vleesveevoer.nl. Voerwaarts BV is SecureFeed-deelnemer. De leveringen zijn uiteraard ook GMP-waardig en bovendien is Voerwaarts BV aangesloten bij De Kringloopwijzer zodat u elektronisch mineralengegevens kunt inlezen. 

Waarom kiezen voor Vleesveevoer.nl;

  • Breed en specialistisch assortiment; Wij richten ons met deze site -vanuit praktijkervaring- op de kleinschalige vleesveehouder, met speciale voerschema's en specifieke producten die elders niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn.
  • Geen vaste leverdag; U kiest het levermoment en bent niet afhankelijk van de zakgoedroute van uw voerleverancier.
  • Voordeel; wij zijn gespecialiseerd in zakgoed/stukgoed. Door de volumes die wij omzetten in A-merken en de korte lijnen binnen ons bedrijf, kunnen we A-merk producten tot wel 20% onder de adviesprijs van de fabrikant aanbieden. 
  • U koopt 'anoniem'; U kunt bij ons vrijblijvend eens een ander merk proberen zonder dat u van voerleverancier wisselt en er een vertegenwoordiger op de stoep staat die weet dat uw wellicht de voerstrategie gaat aanpassen. Wij leveren geen bulk en hebben geen buitendienst, dus wij gaan u zeker niet benaderen om geheel van voerleverancier te veranderen. 
  • Voordelige huismerkproducten; Naast de A-merk producten hebben wij een breed pakket voordelige huismerkproducten die zich kwalitatief kunnen meten met de A-merken maar u wel extra voordeel opleveren.
  • Transparante prijzen; Geen verkapte palletkortingen, bestelkortingen of nabetalingen. De prijzen op onze site zijn de prijzen op uw factuur. Geen verrassingen!
  • Pallets zonder statiegeld; Wij leveren alle producten op pallets zonder statiegeld. U heeft dus niet langer ‘dood kapitaal’ in statiegeldpallets zitten. Tevens biedt dit het voordeel dat pallets niet eerder op een agrarisch bedrijf zijn geweest. Hierdoor verkleint de kans op ziekteinsleep. Indien wij (om praktische redeneren) wel op een statiegeld pallet (zoals europallet) leveren, wordt deze niet in rekening gebracht.
  • Extra hygiëne door geen boer-tot-boer vrachtauto; De vrachtauto die de goederen komt uitleveren, levert allerlei artikelen in uw regio af. Hierdoor is de kans dat de vrachtauto die dag op een ander agrarisch bedrijf is geweest zoals bij de zakgoedroute van uw vaste voerleverancier zeer klein. Dit heeft voor u extra voordelen om de kans op ziekteinsleep te minimaliseren.
  • Alle voeders worden SecureFeed-waardig geleverd. 
  • Mineralengegevens wisselen wij periodiek uit met De Kringloopwijzer. In januari versturen wij u per e-mail een overzicht van de afgenomen producten en mineralen in het voorgaande jaar.