Over ons

Rob Nieuwenhuis

Vleesveevoer.nl is een handelsnaam van Voerwaarts BV. Voerwaarts BV is een jong bedrijf dat zich richt op de productie en verkoop van speciale diervoeders. In december 2012 is Voerwaarts BV opgericht door Rob Nieuwenhuis en August Offenberg. Beide zijn boerenzonen met een brede interesse in en ruime ervaring met vele dieren en hun voeding.


Rob werkt meer dan twintig jaar in de mengvoederindustrie als stalnutritionist en adviseur van zeugenhouders en adviseert daarnaast per telefoon en email (kleinschalige) vleesveehouders. Rob is tevens fokker van verbeterd roodbont vleesvee. Veel zelf ontwikkelde voeders, maar ook producten van andere leveranciers voor vleesvee worden eerst bij eigen vee getest.

  

 

August is ruim vijftien jaar actief in de diervoederwereld en heeft als specialisatie de voeding voor hobbymatig gehouden dieren. Hij adviseert dagelijks dierenliefhebbers, winkelmedewerkers en retailers in de dierenbranche over de voeding van tal van verschillende hobbydieren en maakt voersamenstellingen voor allerhande hobbydieren. Op zijn kleinschalige boerderij verzorgt hij vele jonge melkgeiten, Bonte Bentheimer zeugen, fazanten, konijnen, kippen, tuinvogels en een kat. Veel ontwikkelde voeders worden eerst bij de eigen dieren of dieren van bekenden getest.

August Offenberg

Gastspreker op uw jaarvergadering of studieclubavond
Rob en August zijn beschikbaar als gastspreker op bijvoorbeeld de jaarvergadering van uw rasvereniging. Het hoofdthema van de lezing zal ‘voeding’ zijn, maar de exacte inhoud kan uiteraard in overleg met u worden samengesteld. Rob Nieuwenhuis – r.nieuwenhuis @ voerwaarts.nl / 06-53351187, August Offenberg – a.offenberg @ voerwaarts.nl / 06-20605170