Voer voor kippen, konijnen, varkens, paarden, etc.

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 62

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
 1. Biggenprestarter Easy Wean Fit (kruimel) 20kg

  Biggenprestarter Easy Wean Fit (kruimel) 20kg

  € 17,80

  Easy Wean Fit (kruimel) is een ideale aanvullende voeding voor biggen die nog bij de zeug drinken. De grondstofkeuze bij dit voer is gericht op een hoog gehalte maximaal ontsloten ingrediënten en minder producten die rijk zijn aan ruwe celstof. Hierdoor is de smaak en geur optimaal waardoor de opname gemaximaliseerd wordt en de verteringscapaciteit van de biggen maximaal wordt benut. Door de optimale nutriëntenopname worden verteringsstoornissen na spenen vermeden en wordt een hoge darmgezondheid maximaal ondersteund. De kruimelstructuur zorgt bovendien voor een optimale passagesnelheid in de darmen. 

  Voeradvies: Deze prestarter kan onbeperkt beschikbaar worden gesteld vanaf de 8e dag tot een week na het spenen.

  Samenstelling (indicatief): gereinigde premium gerst, ontsloten mais, getoaste sojabonen*, gereinigde premium tarwe, havermout, ontsloten gerst, weipoeder, aardappeleiwit, tarwebloem, soajeiwitconcentraat*, gereinigde spelt, magere melkpoeder, sojaolie*, mais, lijnzaad, zonnebloempitschroot, zalmolie, oplosbaar tarwe-eiwit, kokosolie, Diamond-V gistcultuur, DL-methionine, L-tryptofaan, monocalciumfosfaat, natriumchloride, calcium- chloride, sojaschroot geextrudeerd*, ontsloten tarwe, suiker, tarwegries, dicalciumfosfaat, vetzuurzouten, zonnebloemolie, kokos- en palmpitvetzuren, biergist. *) van genetisch gemodificeerde soja.

  Meer Informatie
 2. Alprofos Alpacavoer aanvullend 20kg

  Alprofos Alpacavoer aanvullend 20kg

  € 15,00

  Alprofos Alapcavoer aanvullend
  te voeren naast Alpamin  mineralenbrokjes

  Het systeem Alpamin-Alprofos
  Alprofos is een eiwitverstrekker, geperst in een dunne korrel, met een optimale calcium/fosfor balans.
  Alprofos wordt gemengd met Alpamin, naargelang de behoefte op het moment. Per eenheid Alpamin, worden 0 tot 4 eenheden Alprofos gevoederd.

  De enige manier om alpaca's te voorzien van een stabiele jaarrond hoeveelheid aan mineralen en vitaminen, is het standvastig gebruik van een geconcentreerd supplement, zoals "Alpamin'. Daarnaast is het natuurlijk nodig om, in de loop van het jaar, te variëren in eiwitverstrekking. Dit is ahankelijk van vele factoren, zoals temperatuur, dracht, lactatie, groei, etc...
  Een voedersysteem waarbij gebruik wordt gemaakt van één enkele alpacabrok - ter verstrekking van zowel mineralen/vitaminen als eiwit - is geen goed voedersysteem. Immers, als men het eiwitgehalte in het rantsoen zou willen opdrijven, dan drijft men automatisch ook het mineralen - en vitaminengehalte op, en omgekeerd.

  Daarom adviseren specialisten, om mineralen - en vitaminensupplementatie te scheiden van eiwitsupplementatie. Zo kan de eiwitverstrekking afzonderlijk worden geregeld, naargelang de behoefte van de dieren.

  Voedingsadvies: zie ons voerschema voor alpaca's (pdf)

  Alpamin is vrij van genetisch gemodifiëerde grondstoffen. 

  Samenstellingsindicatie: Luzernepellets; Fijn tarwezemelgrint; Gerst; Zonnebloemzaadvoer; Moutkiemen; Paardebonen; Lijnzaad; Isomaltulosemelasse; Calciumcarbonaat; Natriumchloride; Lijnzaadolie; Tarwe.

  Meer Informatie
 3. Biggenkorrel Start 20kg

  Biggenkorrel Start 20kg

  € 9,08

  Biggenkorrel start is een volledig diervoeder voor (hobbymatig gehouden) opgroeiende biggen van varkens en hangbuikzwijntjes. Biggenkorrel start bevat goed verteerbare voedingsstoffen zoals ontsloten granen die een optimale natuurlijke ontwikkeling stimuleren. 

  Voeradvies:voor een natuurlijke ontwikkeling de biggen niet voor de achtste week spenen. Vanaf de vierde tot de achtste week kan Biggenkorrel start onbeperkt worden bijgevoerd naast de beschikbare melk van de zeug of naast andere melkrijke producten. Na het spenen tot een leeftijd van 12 weken kan Biggenkorrel start onbeperkt worden aangeboden. Voer eventueel beperkt ruwvoer in de vorm van zacht hooit bij in een hoge groei ongewenst is. Indien u varkens afmest voor de slacht kunt vanaf 12 weken leeftijd overstappen op vleesvarkenbrok. Zorg altijd voor vers en schoon drinkwater.

  Samenstelling (indicatie): gerst, sojaschroot, ontsloten mais, zonnebloempitschroot, tarwe, mais, rietmelasse, lijnzaad, bietenpulp, sojaolie, monocalciumfosfaat, natriumchloride, L-Lysine, DL-methionine, L-Threonine, L-Tryptofaan. 

  Meer Informatie
 4. Biggenturf | Wroetaarde 50L (ca 17,5kg)

  Biggenturf | Wroetaarde 50L (ca 17,5kg)

  € 13,90

  Biggenturf - wroetaarde voor jonge biggen
  Hittebehandelde veilige turf. Geeft meer dierenwelzijn  door het stimuleren van natuurlijk gedrag.

  Om jonge biggen goed te leren eten en een terugval na het spenen van de biggen van de zeug te voorkomen is het belangrijkste dat de biggen vroegtijdig vertrouwd raken met makkelijk verteerbaar vast voer in de zoogtijd.  Aangezien biggen van nature nieuwsgierig zijn en graag ontdekken, kunnen we dit gedrag benutten om op jonge leeftijd aan vast voer te wennen.


  De aanwezigheid van eetbaar materiaal op de vloer in het biggennest komt overeen met de natuurlijke situatie. Ook wanneer het biggennest (deels) bestaat uit een rooster of geperforeerde vloer kan met biggenturf eetbaar materiaal in het nest worden verstrekt. Biggenturf vermengd met Biggenprestarter wordt graag door de biggen gegeten. Biggenturf kan een waardevolle bijdrage leveren in het voorkomen of bestrijden van diarree in de zoogperiode en heeft natuurlijk een veel mildere uitwerking dan antibiotica. Het biedt zelfs een goede mogelijkheid om op antibioticagebruik te besparen. Biggenturf voorziet de biggen bovendien op een natuurlijke manier van noodzakelijk ijzer. De lage pH-waarde van biggenturf en het hoge gehalte humuszuren beschermen tegen ziekmakende kiemen en verbeteren de weerstand van de biggen tegen verteringsstoornissen.


  Voeradvies:
  -vanaf de 2e levensdag een handjevol in het biggennest strooien
  -vanaf de 8e levensdag met Biggenprestarter mengen
  -Bij diarree van de biggen: enkele dagen 1 op 1 met prestarter mengen en op de vloer in het biggennest verstrekken.

  Belangrijk: geopende zakken goed sluiten aangezien de vochtige turf het beste word gegeten.

   

  [het gewicht van 50L biggenturf varieert een beetje. 50L turf is circa 17,5kg, dit rekengewicht wordt gebruikt om kortingen etc. toe te kunnen passen)

  Meer Informatie
 5. Vleesvarkensbrok 5 x 20kg

  Vleesvarkensbrok 5 x 20kg

  € 40,90

  Vleesvarkensbrok is een volledig voer om varkens mee te verzorgen tot en met het slachtgewicht. Deze brok kan vanaf een gewicht van ca. 25kg worden ingezet tot en met slachtrijp. Eventueel kan ook nog eerst een startfasevoer worden ingezet.

  Samenstelling (indicatie): Gerst, tarwe, sojaschroot, tarwegries, rietmelasse, tarwegries, sojaolie, calciumcarbonaat, L-Lysine, L-Threonine, DL-Methionine, L-Tryptofaan.

  Meer Informatie
 6. Zeugenbrok 5 x 20kg

  Zeugenbrok 5 x 20kg

  € 38,90

  Zeugenbrok is een volledig diervoeder voor volwassen (hobbymatig gehouden) zeugen zowel als onderhoudsvoer als tijdens dracht. Voeradvies: De benodigde hoeveelheid voeder is afhankelijk van onder meer het lichaamsgewicht en eventueel stadium in de dracht. Als richtlijn kunt u 2 tot 2,5kg voer per zeug per dag aanhouden als onderhoudsbehoefte en aan het begin van de dracht. Aan het eind van de dracht is de richtlijn 2,5 tot 3kg per zeug per dag. Voorkom te magere of te vette dieren en hou conditie van de dieren in de gaten.Zorg altijd voor vers en schoon drinkwater. Samenstelling (indicatief): gerst, zonneboempitschroot, mais, palmpitschilfers, grasmeel, tarwe, rietmelasse, bietenpulp, sojaschroot*, lijnzaad, natriumchloride, calciumcarbonaat, monocalciumfosfaat. *) van genetisch gemodificeerde soja. Meer Informatie
 7. Varkensbrok Sereen / Hobby 20kg

  Varkensbrok Sereen / Hobby 20kg

  € 8,40

  Deze brok is samengesteld uit grondstoffen zonder genetisch gemanipuleerde organismen (GGO / GMO). In onze fabriek worden echter wel producten met GMO geproduceerd. Daarom kunnen we nooit geheel de totale afwezigheid van GMO uitsluitend en is dit voer niet geschikt voor gecertificeerde NON-GMO programma’s!

  Varkensbrok Sereen / Hobby is een volledig diervoeder voor volwassen varkens en hangbuikzwijntjes. Dit voeder kan naast zacht hooi, gras, groente of ander ruwvoer worden verstrekt. Varkensbrok Sereen / Hobby heeft een energiearme samenstelling waarmee het bijdraagt aan het voorkomen van vervetting. Dit voeder is bij uitstek geschikt voor hobbyvarkens, hangbuikzwijntjes en laagproductieve zeugen.

  Voeradvies: De benodigde hoeveelheid voeder is afhankelijk van onder meer het lichaamsgewicht, de dagelijkse beweging en van de hoeveelheid en de voedingswaarde van het ruwvoer dat u bijverstrekt. Als richtlijn kunt u volwassen grote varkens dagelijks circa 1,5% van het lichaamsgewicht aan Varkensbrok Hobby bijvoeren. Voor hangbuikzwijntjes en minirassen kunt u dagelijks circa 2,5% van het lichaamsgewicht aan korrels bijvoeren. Het is raadzaam om zacht hooi, gras of groente bij te voeren. Voer beslist geen etensresten. Voorkom te magere of te vette dieren en hou conditie van de dieren in de gaten.Zorg altijd voor vers en schoon drinkwater.

  Samenstelling (indicatief): gerst, zonneboempitschroot, mais, palmpitschilfers, grasmeel, tarwe, rietmelasse, bietenpulp, sojaschroot*, lijnzaad, natriumchloride, calciumcarbonaat, monocalciumfosfaat. *) van genetisch gemodificeerde soja.

  Meer Informatie
 8. EKO Vleesvarkensbrok 20kg

  EKO Vleesvarkensbrok 20kg

  € 12,60

  Eko Vleesvarkensbrok van AgruniekRijnvallei.

  Voeradvies: Tot een gewicht van ca. 80kg kan dit voer onbeperkt ter beschikking worden gesteld. In de laatste fase voor het slachten is het beter om (afhankelijk van de gewenste groeisnelheid) het voer te beperken tot 2 a 2,8kg per dag. Door de hoeveelheid te beperken kan vervetting van de varkens worden voorkomen. Voorkom te magere of te vette dieren en hou conditie van de dieren in de gaten.Zorg altijd voor vers en schoon drinkwater.

  Samenstelling (indicatief): bio tarwe, bio spelt, bio mais, sojaschilfers getoast bio, bio tarwegries, bio gerst, bio erwten, aardappeleiwit, koolzure voederkalk, premix, natriumchloride, monocalciumfosfaat, bio sojaolie.


  Tags: bio varkensvoer - eko varkensvoer - eko varkensbrok bio zeugenbrok biologisch biologische

  Meer Informatie
 9. EKO Zeugenbrok 20kg

  EKO Zeugenbrok 20kg

  € 12,00

  Eko Zeugenbrok van AgruniekRijnvallei.

  Voeradvies: De benodigde hoeveelheid voeder is afhankelijk van onder meer het lichaamsgewicht, de dagelijkse beweging en van de hoeveelheid en de voedingswaarde van het ruwvoer dat u bijverstrekt. Als richtlijn kunt u volwassen grote varkens dagelijks circa 1,5% van het lichaamsgewicht aan EKO Zeugenbrok bijvoeren. Voor hangbuikzwijntjes en minirassen kunt u dagelijks circa 2,5% van het lichaamsgewicht aan korrels bijvoeren. Het is raadzaam om zacht hooi, gras of groente bij te voeren. Voer beslist geen etensresten. Voorkom te magere of te vette dieren en hou conditie van de dieren in de gaten.Zorg altijd voor vers en schoon drinkwater.

  Samenstelling (indicatief): bio gerst, bio tarwe, bio haver, bio tarwegries, bio erwten, bio mais, bio spelt, bio sojaschilfers getoast, bio zonnebloemzaadschilfers, bio luzernemeel, koolzure voederkalk, bio bietenpulp, premix, bio sojaolie, natriumbicarbnaat, monocalciumfosfaat, visolie, natriumchloride. 

  Tags: bio varkensvoer - eko varkensvoer - ekop varkensbrok bio zeugenbrok biologisch biologische

  Meer Informatie
 10. Alfamix Swien 20kg [Garvo]

  Alfamix Swien 20kg [Garvo]

  € 18,00

  Garvo heeft speciaal voor hobbyvarkens en hangbuikzwijnen 1030 alfamix swienontwikkeld. Dit voer is afgestemd op een goede spijsvertering en op het juiste lichaamsonderhoud van varkens en draagt bij aan een lang en gezond varkensleven. 1030 Alfamix swien is een muesli met een rijke mengeling aan groenten en andere natuurlijke ingrediënten. Het voer bevat hele granen zodat de varkens goed moeten kauwen. Bij het kauwen mengt het voer zich met speeksel en zo begint de vertering op de juiste plek, namelijk in de bek. Ook bevat 1030 alfamix swien lecithine om de vetverbranding te stimuleren zodat de dieren minder gauw te zwaar worden. De toegevoegde oliën zorgen voor een gezonde huid met een zachte ‘roze’ uitstraling. Door de toegevoegde plantaardige oliën in 1030 alfamix swien krijgt uw varken een gezonde huid en een vitale uitstraling. Door de samenstelling van uitgebalanceerde voedingsvezels is dit ook het ideale voer als de varkens in huis worden gehouden.

  Voederadvies
  -1030 alfamix swien is een compleet voer, bijvoeren hoeft niet, maar mag wel
  -voer géén vet of zoet voedsel en zeer beperkt etensresten
  -voer eventueel wat brood, graan of hooi bij
  -als de varkens geen gras of hooi ter beschikking hebben, voer dan dagelijks wat groenvoer bij. Groenvoer heeft een positieve invloed op de darmflora en stimuleert de vertering
  -de hoeveelheid voer is afhankelijk van beweging, temperatuur, leeftijd, bijvoedering en lichaamsconditie. Richtlijn 1030 alfamix swien:
      grote soorten: dagelijks ca. 1,5% van hun lichaamsgewicht
      kleine soorten: dagelijks tot 3,5% van hun lichaamsgewicht

  Samenstellingsindicatie: lijnzaadvezels, gerst, gerstvlokken, haver, maisvlokken, sojabonen getoast hele, luzerne, johannesbrood, rietmelasse, sojaschroot geschild getoast, mais, bietenpulp, lecithine, zonnepit klein gestreept, wortelvlokken, tarwe gepoft, erwtenvlokken, aardappeleiwit, bietenpulp, softacid, schelpengrit, lijnzaadschilfers

  Tags: garvo, alfamix swien, varkensvoer, varkensmix, gezonde varkensmuesli, varkenmix, varkensmengeling

  Meer Informatie

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 62

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in